Over Karin

Fotografie was al jong een grote passie en is nu iets dat mijn dagelijkse leven beheerst. De liefde voor fotografie is mij door m’n opa bijgebracht en was dan ook vaak in zijn donkere kamer te vinden. 
Doordat ik jaren geleden zangeres Anouk beter leerde kennen ben ik tegenwoordig bij al haar shows en festival optredens. Ik fotografeer dan back-, front- en on stage de bandleden, het publiek en uiteraard Anouk zelf.
Mijn werk wordt regelmatig door de media gebruikt. Mijn foto’s waren o.a. zichtbaar in media als HP/De Tijd, het Financieel Dagblad, Veronica Magazine, diverse vakbladen en in tv-shows als Vara’s De Wereld Draait Door.

Ik werk met zowel mijn zakelijke als privé klanten regelmatig op locatie. Echter, het meest werk ik vanuit mijn prettige studio in de Cruquius, een dorp geklemd tussen Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp. In de studio ga ik samen met mijn klanten aan het werk om beelden van een hoge kwaliteit te schieten.
Mijn werk is reeds diverse keren tentoongesteld o.a. in de prestigieuze Leica Gallery Amsterdam. Mijn foto's worden tevens door Leica Fotografie International met grote regelmaat eervol gekozen tot Leica Mastershot.

Ben je enthousiast geworden dan hoop ik dat jij samen met mij de uitdaging aan wilt gaan :-)! 
Bel me op 06 5468 2250 of vul het contactformulier in.

Ik neem dezelfde dag nog contact met je op!